AanmeldenNieuws

Wat kun je verwachten?

Wij bieden een volledig ingericht tuinhuis met keuken, toilet/douche, slaap-/werkkamer en woonkamer. Er is een tweepersoonsbed, een ruime werktafel en een boekenkast met het hele oevre van Jan Wolkers, plus de eigen werken die onze gastschrijvers achterlieten.

Het huisje wordt verlicht met zonnepanelen en heeft een koelkast en een gevelkachel op butagas voor de frisse dagen. De Wolkerstuin heeft geen wifi. In het clubhuis van Amstelglorie (en op het overdekte terras erachter) is wel wifi, dus bij behoefte aan internet kun je daar terecht. De stroomvoorziening is geschikt voor verlichting en laptops, niet voor zwaardere elektrische apparaten zoals föhns en waterkokers.

Een eindschoonmaak en linnengoed zijn bij de maandkosten inbegrepen. Ook staan er twee leenfietsen ter beschikking van de auteurs. Tussentijdse kleine, reparaties (lekke banden) zijn de verantwoordelijkheid van de gasten.

Vrijwilligers
Het huisje wordt volledig door vrijwilligers beheerd die er alles aan doen om je in rust en privacy te laten werken. Rondom de Wolkerstuin is een netwerk van betrokken tuinders die reparaties doen, een vraag kunnen beantwoorden, een nieuwe gasfles kunnen aansluiten. Amstelglorie is geen vakantiepark dus we vragen soms ook wat geduld en zelfredzaamheid van onze logees.

 

         

Zicht op de slaap-/werkkamer en keuken.