Wat kun je verwachten als resident op Amstelglorie?

Foto: Rob van Essen

Wij bieden een volledig ingericht tuinhuis met keuken, toilet/douche, slaap-/werkkamer en woonkamer. Er is een tweepersoonsbed, een ruime werktafel en een boekenkast met het hele oevre van Jan Wolkers, plus de eigen werken die onze gastschrijvers achterlieten.

Geen wifi
Het huisje wordt verlicht met zonnepanelen en heeft een koelkast en een gevelkachel op butagas voor de frisse dagen. Er is géén WIFI op de Wolkerstuin. Om te internetten maak je een hotspot met je telefoon. De stroomvoorziening is voor verlichting en laptops, zwaardere elektrische apparaten zoals föhns en waterkokers kunnen niet worden gebruikt want doen de stoppen doorslaan.

Zelfredzaamheid
Op deze volkstuin wordt zelfredzaamheid van de gasten gevraagd: zelf een fietsband laten plakken in de stad, zelf je vuilnis meenemen en weggooien, zelf je butagasfles verwisselen, ook een keer de tuin water geven in een droge periode.De Wolkerstuin is een schrijfresidentie, geen vakantiehuisje en niet geschikt voor een verblijf met kinderen of huisdieren.

Een eindschoonmaak en linnengoed zijn bij de maandkosten inbegrepen.

Vrijwilligers
Het huisje wordt volledig door vrijwilligers beheerd die er alles aan doen om je in rust en privacy te laten werken. Rondom de Wolkerstuin is een netwerk van betrokken tuinders en vrijwilligers die een vraag kunnen beantwoorden of kunnen helpen als zij op het park zijn. Amstelglorie is geen vakantiepark, onze logees redden zich zoveel mogelijk zelf.

 

         

Zicht op de slaap-/werkkamer en keuken. (Foto’s: Herman van Bostelen)