Onze gastschrijvers in 2023

De Wolkerstuin opent haar vijfde schrijf- en tuinseizoen op 1 april! Mede dankzij een subsidie van het Prins Bernhard Cultuurfonds kunnen we de komende 3 jaar weer auteurs gelegenheid geven om op Amstelglorie te komen schrijven. Ook dit jaar hadden we weer veel meer aanmeldingen dan ruimte in het schrijfhuisje van Wolkers. We hebben een paar moeilijke keuzes moeten maken, een aantal maanden opgedeeld in kortere periodes voor verhuur, en daarom kunnen we in 2023 negen gastschrijvers verwelkomen. Dit zijn ze, in alfabetische volgorde:

Frouke Arns (schrijver/dichter)
Annemarie van den Brink (kinderboekenschrijver)
Eva van den Boogaard (schrijver)
Pieter Hoexum (schrijver, filosoof)
Heidi Koren (dichter)
Lize Korpershoek (graphic novellist)
Merlijne Marell (schrijver, beeldend kunstenaar)
Nathalie Scheenstra  (dichter)
Willem Thies (dichter)