Onze gastschrijvers in 2020

We moesten weer door een flinke stapel sterke aanmeldingen heen dit jaar. Tientallen schrijvers en dichters wilden graag een paar weken werken aan een boek op de voormalige volkstuin van Jan Wolkers.

In totaal hebben we 10 auteurs een plekje kunnen geven. Waaronder een genomineerde voor de Jan Wolkersprijs, een duo kinderboekenschrijfsters, enkele prijswinnende dichters en een Nederlandse schrijver en literatuurwetenschapper uit Berlijn.

Enkele auteurs zullen tijdens de Kunstroute op Amstelglorie (6 en 7 juni) een workshop of lezing verzorgen. Andere mooie activiteiten die de auteurs bedachten waren een schrijfwandeling met poëzie, een workshop “overdreven mailen”, een lezing over natuur, en een poëzieontbijt. Meer informatie volgt!

Dit zijn de gastschrijvers van 2020
  • Mark Boog
  • Laura van Bergem
  • Rogier Cornelissen
  • Jan Konst
  • Willemijn Kranendonk
  • Anna van Praag & Mireille de Geus
  • Tatjana Almuli
  • Reinier Spreen
  • Mustafa Stitou